WEDSTRIJD Herstal Turcs Futsal - Futsal Project Asse-Gooik  3 - 5  (0-0)

DATUM 29-11-2013  21:15

DOELPUNTEN 24’ Harram (0-1), 26’ Abdouni (0-2), 31’ Cirlincione (0-3), 32’ Guillen (1-3), 37’ Abdouni (1-4), 38’ Guillen (2-4), 39’ Abdouni (2-5) en 40’ Benabdeslam (3-5).

VERSLAG Herstal (zonder Monfort en Giuliano) was kennelijk tevreden met een punt en Asse-Gooik betrouwde het niet zo erg en speelde met de handrem op. Vandaag dat de toeschouwers een gesloten wedstrijd kregen. Een partij waarin Herstal zich trouwens alles behalve het zwakke broertje van de reeks toonde. Het zwakke begin van de tweede helft werd de Luikenaars echter fataal. Al keerde het getij nog even toen - met nog tien minuten - te gaan het 1-3 werd. Yilmaz ging vliegende doelman spelen, Herstal milderde tot 2-4 maar betaalde de genomen risico’s ook cash. In de slotminuten verhoogde Abdouni (met zijn derde goal van de avond) nog tot 2-5 en kon Herstal in de slotseconden met een afgeweken bal nog milderen tot 3-5.